Kedvencekbe!
Soltvadkerti Baráti KörMenü:


Rólunk!  


Hajdanán egy kis csapat felfedezte a környékbeli dombok megmászásának varázsát, majd kihívást éreztek a keményebb terepek, dagonyák, vizes árkok meghódítására.
Ez a szenvedély elterjedt, számos barát csatlakozott.
A terepjárók sokaságával, társaink elszántságával és a számunkra kedvező terepviszonyokkal megértünk egy verseny szervezésére, mely a 20 egyénileg átalakított terepjárónak és a 40-50 fős baráti körnek volt köszönhető.
Ez a jól sikerült 2 napos éjszakai és nappali trophy és az összetartás egymás közt sarkalt minket arra, hogy egy szakosztállyá alakuljunk.
Így 2006 nyarán létrejött a Motorsport Racing Club, Demeter János vezetésével.

Egyesületünk célja, hogy Soltvadkert polgárainak és terepjárós barátainknak évről évre színvonalasabb, látnivalókban gazdagabb, élménydúsabb, izgalmasabb Off-Road futamokat szervezzünk, óvva a dűlő utak melletti földeket, vetéseket.
Fontosnak tartjuk a város közterületeinek tisztaságát, ezért is gondoltunk a szánkózó domb rendberakására, amit sikeresen elvégeztünk.
Rajongóink táborába tartoznak a kis óvodások, ezért is örömet okoztunk nekik pár feledhetetlen nappal, amikor túráink során megautóztattuk őket.
Támogatásunkkal játékaik hada is gyarapodott, melyek kibontásával hatalmas mosolyt csaltunk az arcukra.
Próbáltunk felnőtt társainknak is egy jó hangulatú délutánt ajándékozni egy zenés, forralt boros, virslis, korcsolyázós jégbuli rendezésével a vadkerti tó jegén, ami 1000-1500 főt mozgatott meg.
Tiszteletben tartjuk a lakott területen kívül élő idősebb emberek szükségleteit, ezért felajánlottuk, hogy autóink segítségével nagy hóban, vagy akár 40 fokban szükség szerint élelemmel, orvossal látjuk el őket.
Ünnepekben sem feledkezünk meg a lakosságról.
Szenteste a templom előtt szívesen osztogatjuk a meleg teát és az Off-Road Mikulásunk sem huny szemet az iskolások csomagvárása felett.
Nem utolsó sorban egymásra is odafigyelünk a versenyeken való szereplés közben.
Vigyázva, segítséget nyújtva próbálunk minnél jobb eredményt elérni.
Ennek is köszönhetően a 2008-as év díjkiosztó gála dobogójának mind a három fokán a TE tagjai álltak.
Megteszünk mindent, hogy segíthessünk, és versenyünkkel a város történelmét színesebbé tegyük.

Továbbra is számíthatnak ránk az óvodások, iskolások, szülők, barátok, és az idősebbek.
Hisz a közmondás is úgy mondja: Jó kapni, de a legjobb adni!

 


   


| Készült: 2009.07.01. |

| Készítette: Kovács Gyula | Copyright: Soltvadkert Motorsport Racing | Minden jog fenntartva! |